Askungen kalas

Askungen kalas

Det finns 11 produkter
Visar 1 - 11 av 11 produkter
 • Askungen tallrikar
  Available
  Askungen tallrikar 8-pack

  8-pack papptallrikar med Askungen tema. Tallrikarna med det fina prinsessmotivet på får din kalasdukning att bli extra fin. Mått 23cm.

  29 kr
 • Askungen muggar
  Available
  Askungen muggar 8-pack

  8-pack plastmuggar med Askungen-motiv som får saften att smaka ännu godare. Muggarna rymmer 200ml

  29 kr
 • Askungen servetter
  Available
  Askungen servetter 20-pack

  20-pack servetter med fint Askungen-motiv. Servetterna har måtten 33x33cm.

  29 kr
 • Askungen duk
  Available
  Askungen duk

  Färgglad bordsduk i plast med Askungen motiv. Den inte bara skyddar bordet från kladd utan gör hela festdukningen komplett. Duken kan användas flera gånger och har måtten 120x180cm.

  59 kr
 • Askungen kalaspåsar
  Available
  Askungen kalaspåsar 6-pack

  6-pack kalaspåsar som man kan fylla med godis, frukt eller någon liten leksak. Godispåsarna passar perfekt till en klassisk fiskdamm på kalaset med Askungen tema.

  19 kr
 • Askungen inbjudningskort
  Available
  Askungen inbjudningskort 6-pack

  6-pack coola inbjudningskort med Prinsessmotiv. Dela ut de till dina vänner så de vet när det är dags för kalas. 6 stycken kuvert medföljer.

  39 kr
 • Blå plastbestick
  Available
  Blå plastbestick 24-pack

  Snygga plastbestick som består av åtta gafflar, åtta knivar samt åtta skedar. Passar lika bra på picknicken som på barnkalaset.

  35 kr
 • Ljusrosa plastbestick
  Available
  Ljusrosa plastbestick 24-pack

  Plastbestick i snygg kulör som passar utmärkt på festen med färgtema eller för att liva upp en picknick. Ingår gör åtta gafflar, åtta knivar samt åtta skedar.

  35 kr
 • Helium med ballonger Helium med ballonger
  Available
  Helium med ballonger

  Är det dags för kalasfirande så passar detta heliumkit perfekt. Ballonggasen (Heliumet) räcker till ca 30st vanliga latexballonger, 10st folieballonger eller 4st stora sifferballonger 90cm. I kitet ingår en heliumtub som innehåller 150liter heliumgas, 30st latexballonger i olika färger samt 30m snöre. Läs alltid bruksanvisningen och följ föreskrifterna...

  399 kr
 • Babyshower dekorationsbollar
  Available
  Babyshower dekorationsbollar

  3-pack med härliga pappersdekorationer som passar både till barndopet och till babyshower. Lila, gul och turkos mått 41cm.

  99 kr
 • Sifferballong Silver 88cm Sifferballong Silver 88cm
  Nyhet
  Available
  Sifferballong Silver 88cm

  Häftig silver sifferballong som man kan blåsa upp med helium eller med vanlig luft, våra sifferballonger har väldigt hög kvalité och luften/heliumet håller i sig länge. Vid påfyllning av vanlig luft använd ballongpump, elektrisk pump då den självförslutande ventilen sitter en bit in i ballongen. Finns fästöglor både uppe och nere för att enkelt hålla den...

  49 kr

Här hittar du ett brett utbud av saker till Askungen barnkalas. Tallrikar, muggar, servetter, ja allt som hör kalaset till finner ni hos oss på Kalashuset.se