Frost Olof kalas

Frost Olof kalas

Det finns 10 produkter
Visar 1 - 10 av 10 produkter
 • Frost Olaf jul tallrikar
  Available
  Frost Olof jul tallrikar 8-pack

  8-pack papptallrikar med snögubben Olof tema. Tallrikarna med det roliga Frost motivet på får din kalasdukning att bli extra fin. Mått 23cm.

  29 kr
 • Frost Olaf jul muggar
  Available
  Frost Olof jul muggar 8-pack

  8-pack plastmuggar med Frost-motiv som får saften att smaka ännu godare. Muggarna rymmer 200ml

  29 kr
 • Frost Olaf jul servetter
  Available
  Frost Olof jul servetter 20-pack

  20-pack servetter med roligt Frost-motiv. Servetterna har måtten 33x33cm.

  29 kr
 • Frost Olaf jul duk
  Available
  Frost Olof jul duk

  Färgglad bordsduk i plast med Frost motiv. Den inte bara skyddar bordet från kladd utan gör hela festdukningen komplett. Duken kan användas flera gånger och har måtten 120x180cm.

  59 kr
 • Tårtoblat Frost Olof
  -50%
  Available
  Tårtoblat Frost Olof

  En fin tårtbild av oblat med Olof från Disney-filmen Frost som motiv. Om du ska baka din egen tårta till Frozen  kalaset så är denna ett måste. Tårtbilden är 20cm i diameter och färdig att applicera på din tårta. Instruktioner och innehållsförteckning finner ni nedan.

  25 kr 49 kr -50%
 • Tårtoblat Frost Olof vinter
  -50%
  Available
  Tårtoblat Frost Olof vinter

  En fin tårtbild av oblat med Olof från Disney-filmen Frost som motiv. Om du ska baka din egen tårta till Frozen kalaset så är denna ett måste. Tårtbilden är 20cm i diameter och färdig att applicera på din tårta. Instruktioner och innehållsförteckning finner ni nedan.

  25 kr 49 kr -50%
 • Röda plastbestick
  Available
  Röda plastbestick 24-pack

  Plastbestick i snygg kulör som passar utmärkt på festen med färgtema eller för att liva upp en picknick. Ingår gör åtta gafflar, åtta knivar samt åtta skedar.

  35 kr
 • Vita plastbestick
  Available
  Vita plastbestick 24-pack

  Plastbestick i snygg kulör som passar utmärkt på festen med färgtema eller för att liva upp en picknick. Ingår gör åtta gafflar, åtta knivar samt åtta skedar.

  35 kr
 • Helium med ballonger Helium med ballonger
  Available
  Helium med ballonger

  Är det dags för kalasfirande så passar detta heliumkit perfekt. Ballonggasen (Heliumet) räcker till ca 30st vanliga latexballonger, 10st folieballonger eller 4st stora sifferballonger 90cm. I kitet ingår en heliumtub som innehåller 150liter heliumgas, 30st latexballonger i olika färger samt 30m snöre. Läs alltid bruksanvisningen och följ föreskrifterna...

  399 kr
 • Sifferballong Silver 88cm Sifferballong Silver 88cm
  Nyhet
  Available
  Sifferballong Silver 88cm

  Häftig silver sifferballong som man kan blåsa upp med helium eller med vanlig luft, våra sifferballonger har väldigt hög kvalité och luften/heliumet håller i sig länge. Vid påfyllning av vanlig luft använd ballongpump, elektrisk pump då den självförslutande ventilen sitter en bit in i ballongen. Finns fästöglor både uppe och nere för att enkelt hålla den...

  49 kr

Här hittar du ett brett utbud av saker till Frost Olof barnkalas. Tallrikar, muggar, servetter, ja allt som hör kalaset till finner ni hos oss på Kalashuset.se