Köpvillkor

Betalning

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Leveransvillkor

Vi skickar dina varor med Postnord eller Schenker
Fast frakt 49kr (fraktfritt vid köp över 500kr)
Leveranstiden 1-3 vardagar (oftast 1 vardag)
 

Ångerrätt/Reklamation/Returer

Som kund har du alltid ångerrätt i 14 dagar enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss på Kalashuset.se detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du meddelade Kalashuset,.se om att du utnyttjat din ångerrätt. Produkten ska returneras väl emballerad i fint skick och i originalkartong.

Ångerrätt eller bytesrätt gäller ej brutna förpackningar.

Skulle din försändelse vara skadad vid leverans reklameras detta direkt till Postnord (0771-333310) och givetvis även till oss.

Vid retur:

Skicka tillbaka din försändelse med posten som ett brev (skicka lätt om du önskar spårbarhet). Lägg med följesedeln eller en lapp med namn och telefonnummer så att vi vet vem som returnerat varan. Tänk på att alla lappar och förpackningar etc måste bifogas för att returen skall godkännas.

Vid köp med KLARNA så kommer köpet att krediteras så fort vi fått tillbaka returen till oss.
Valde du att behålla någon vara så betalar du endast för den varan/varorna, frakten samt fakturaavgiften resterande belopp krediteras när vi mottagit returen.

Skicka returen till:
BMT Stockholm AB (Kalashuset.se)
Box 6092
17506 Järfälla

Info om returhanteringsprocessen, tex:

Vi följer lagen om distansavtal (minst 14 dagar): http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/
 

Kontaktinformation

Hakunge Säteri (Endast lager) 19867 Brottby
 
Info@Kalashuset.se
556864-2663
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen