Tårtoblat Hello Kitty Förstora

Tårtoblat Hello Kitty

Nyhet

En söt tårtbild av oblat med Hello Kitty som motiv. Om du ska baka din egen Hello Kitty tårta till barnkalaset så är denna ett måste. Tårtbilden är 20cm i diameter och färdig att applicera på din tårta.

Instruktioner och innehållsförteckning finner ni nedan.

Mer detaljer

Tillfälligt slut

49 kr

(inkl moms)

Lägga tårtoblat på gräddtårta

Det är superenkelt att lägga tårtoblater på gräddtårta. När bilden kommer i kontakt med grädde blir den mjuk och fin. För att få till det snyggaste slutresultatet gäller det att få ytan så slät som möjligt innan du lägger på bilden. Om kanterna rynkar sig kan man spritsa grädde runt bilden, på så sätt hålls kanterna ner på tårtan och döljer det rynkade. Tänk på att oblaten börjar lösas upp av fukten från grädden och bilden kan försvinna efter ca 4 timmar.

Lägga tåroblat på marsipan, sugarpaste eller glasstårta

För att få till bästa resultat på en sugarpaste eller marsipantårta måste du ha gelatin under tårtoblaten så att den blir mjuk och följsam. Det gå även utmärkt att lägga gelatin på tårtoblaten för att få en djupare färg och blank yta. Om du vill lägga tårtoblaten på en glasstårta så behöver du ha gelatin både under och över bilden då den ej får någon fukt från glassen då den är frusen. Lägg på tårtoblaten 10 minuter innan servering på glasstårtan. Oblaten går ej att frysa, därför kan glassen inte ställas in i frysen igen efter att oblaten lagts på.

Innehålsförteckning: Vatten, olivolja, potatisstärkelse, arom, färgämnen E102, E110, E122, E133, E151 (E102, E110, E122 kan ha påverkan på barns koncentrationsförmåga)