Nedsatt pris Tårtoblat Toy Story gul Förstora

Tårtoblat Toy Story gul

Nyhet

Baka din egen Toy Story tårta. Tårtbilden är 20cm i diameter och färdig att applicera på din tårta. Instruktioner och innehållsförteckning finner ni nedan.

Mer detaljer

Tillfälligt slut

25 kr

(inkl moms)

49 kr (inkl moms)

-50%

Lägga tårtoblat på gräddtårta

Det är superenkelt att lägga tårtoblater på gräddtårta. När bilden kommer i kontakt med grädde blir den mjuk och fin. För att få till det snyggaste slutresultatet gäller det att få ytan så slät som möjligt innan du lägger på bilden. Om kanterna rynkar sig kan man spritsa grädde runt bilden, på så sätt hålls kanterna ner på tårtan och döljer det rynkade. Tänk på att oblaten börjar lösas upp av fukten från grädden och bilden kan försvinna efter ca 4 timmar.

Lägga tåroblat på marsipan, sugarpaste eller glasstårta

För att få till bästa resultat på en sugarpaste eller marsipantårta måste du ha gelatin under tårtoblaten så att den blir mjuk och följsam. Det gå även utmärkt att lägga gelatin på tårtoblaten för att få en djupare färg och blank yta. Om du vill lägga tårtoblaten på en glasstårta så behöver du ha gelatin både under och över bilden då den ej får någon fukt från glassen då den är frusen. Lägg på tårtoblaten 10 minuter innan servering på glasstårtan. Oblaten går ej att frysa, därför kan glassen inte ställas in i frysen igen efter att oblaten lagts på.

Om ni får hem en böjd tårtbild så kan ni spruta lite vatten på denna med en blomspruta (innan den läggs på tårtan), fukten gör att tårtoblaten rätar ut sig.

Innehålsförteckning: Vatten, olivolja, potatisstärkelse, arom, färgämnen E102, E110, E122, E133, E151 (E102, E110, E122 kan ha påverkan på barns koncentrationsförmåga)